Om bilhorn

Bilhorn.dk

Billige brugte biler

Bilhorn.dk 

 

Firmaet har eksisteret siden 2008, og har siden solgt i gennemsnit 50 biler årligt. 

Vores forretningsmodel har siden starten været, at ved at minimere omkostningerne mest mulig, kan vi tilbyde vore biler til markedets absolut billigste priser. 

Vi opererer i den lave ende af markedet, dvs. typisk biler fra 5000 kr. til 40.000 kr.  Når man sælger biler i den billigste ende, er der selvfølgelig tale om ældre biler, og/eller biler med højt km. tal., Det er vores hensigt, at disse biler skal fremstå så ærlige som muligt, så ved du hvad du køber. Dvs. vores biler fremstår ikke topgejlede, nypolerede osv. , så er der ikke skjult noget mht. bilens tidligere brug, og det er op til køber, om der skal bruges penge på kosmetisk klargøring, eller man blot vil glæde sig over en billig bil.

 

Bilhorn.dk

Er ikke nummerpladeoperatør, dertil sælger vi for få biler. Er der mulighed for at handelen kan foregå i den lokale synsvirksomheds åbningstid, henter vi nummerpladerne der,  Ellers vil du normalt skulle henter bilen efterfølgende.

 

Bilhorn.dk

Modtager ikke betaling via dankort. En sådan løsning vil være alt for omkostningstung i forhold til antallet af transaktioner. Du kan betale via direkte kontooverførsel, de fleste har mulighed for dette via mobiltelefon (husk NEMID), eller stiller vi gerne pc. til rådighed på kontoret.. Beløb inden for rammerne af beløbsstørrelser for Mobilepay, kan også betales sådan.  Ellers modtager vi selvfølgelig også kontant betaling indenfor de tilladte regler. 

 

Bilhorn.dk og GDPR

Hos Bilhorn.dk lever vi selvfølgelig op til EU persondataforordningen. Dvs. vi opbevarer kun personfølsomme data vedr. vore kunder hvor det er absolut nødvendig i forhold til lovgivningen og driften af virksomheden.

 

Når du prøver bil hos Bilhorn.dk, udfyldes en køreseddel, som indeholder dit navn og bopælsoplysninger, samt kørekortnummer, denne seddel opbevares i 3 hele kalendermåneder,. af hensyn til evt. påkrav fra politi, forsikring mv. hvor vi skal dokumentere hvem der har kørt i bilen på specifikke tidspunkter, efter udløb af opbevaringstiden markuleres køresedlen.

 

Skal Bilhorn.dk hente nummerplader til din nye bil hos motorkontoret (= synsvirksomheden), udfyldes en fuldmagt (vi benytter fuldmagten fra Kolding Lokalsyn, den kan ses på www.koldinglokalsyn.dk), Dit personnummer skal angives på fuldmagten, ellers kan vi ikke få registreret bilen i dit navn. Fuldmagten afleveres til motorkonteret i forbindelse med udlevering af nummerplader.

 

Ansøger du om lån hos Ikano Bank gennem hvor hjemmeside, bliver dine personlige oplysninger udelukkende udvekslet direkte mellem dig og Ikano Bank, Bilhorn.dk får ingen kendskab til dine personlige oplysninger, men blot en godkendelse når lånet er godkendt af banken. 

 

Når du køber bil, skal dit navn og adr. selvfølgelig fremgå af faktura, og denne skal arkiveres som dokumentation overfor Skat ifølge bogføringsloven. 

 

BOOK AN APPOINTMENT